Ferdowsi University of Mashhad, Academic Homepage of soheila ashkezari - Publications
PDF Print E-mail

1- سهیلا اشک زری طوسی، هادی صدوقی یزدی،خوشه بندی طیفی با انتخاب بردار های ویژگی Kernel PCA،شانزدهمین کنفرانس انجمن کامپیوتر ایران، 1389، دانشگاه صنعتی شریف.

2- سهیلا اشک زری طوسی، هادی صدوقی یزدی،تبدیل فضای جدید مبتنی بر زیر خوشه ها در خوشه بندی طیفی ،شانزدهمین کنفرانس انجمن کامپیوتر ایران، 1389، دانشگاه صنعتی شریف.

3 -Ashkezari-T, S. Akbarzadeh-T, M.-R. , Fuzzy-Bayesian Network Approach to Genre-based Recommender Systems, in World Congress on Computational Intelligence. 2010: Barcelona p. 1 - 7 .

4- آزاده سلطانی، هادی صدوقی یزدی، سهیلا اشک زری طوسی و مجتبی روحانی ، بهبود شبکه خودسازمانده کوهونن با هدف خوشه بندی داده های فازی، دهمین کنفرانس سیستمهای فازی ایران، 1389، دانشگاه شهید بهشتی.

5- سهیلا اشک زری طوسی، هادی صدوقی یزدی، ترکیب بردارهای ویژه در حوزه KPCA به منظور خوشه بندی داده ها، پانزدهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران، 1388، تهران.

Last Updated on Thursday, 07 April 2011 17:26